събота, 4 август 2012 г.

Селена - модната икона на тийновете

Само на 20 години, Селена Гомес е твърде млада, за да се нареди сред собствените ни модни икони. Но пък получава такова огромно медийно внимание, че не можем съвсем да я игнорираме. Особено ако ще украсява корица на Vogue

Е, не е точно този Vogue, който бихме разлистили жадно, но все пак си е "модна библия". Става въпрос за "пубертетския" вариант на прочутото списание - Teen Vogue. А месецът, в който екзотичният поглед на Селена ще омагьосва от страниците му, е септември. Дано само тийнейджърите да не забравят, че имат първи учебен ден!

Ние не сме чак толкова екзалтирани, но пък и не можем да си кривим душата - много е чаровна младата половинка на още по-младия Джъстин Бийбър. За да се уверите каква е хубавка, ви споделяме нейните септемврийски снимки от лъскавото издание.

Що се отнася до съпътстващото ги интервю, подбрахме съвсем кратка извадка. Както може да се очаква, тя звучи лекомислено, но в същото време открихме в думите на Селена доста здравословна философия за изживяването на щастлива звездна младост. Без излишни драматизации.

"Aз съм на 20. Не взимам нищо в личния си живот твърде сериозно. Имам страхотни приятели и стабилна група от хора, които обичам. Чувствам, че всичко останало ще си дойде по органичен път. Бракът и другите подобни неща ще се случат, когато се усетя завършена във всеки друг аспект от живота си" - уверена е популярната певица и актриса. Допълва, че връзката с Бийбър е "наистина забавна" и се смята за "късметлийка", че го има до себе си.